Completed Projects

Janssen Lagorio Gymnasium
Performance Center - UOP - Stockton, Ca



Singh Residence - Stockton, Ca

The Singh family graciously allowed Pacific Construction to renovate their new home.  The kitchen and dining room layout and lighting were completely reworked to provide a large, bright open space, great for entertaining.  The split level house flooring was replaced with new dark hardwood on the bottom two floors and soft carpet on the upper levels.  The master bathroom received a full face lift focused around a reworked rain fall shower with new tile and frameless glass enclosure.  Every wall of the house was painted to provide a fresh, clean appearance.  Pacific Construction would like to thank the Singh’s for the opportunity and hope they enjoy the home for years to come.

Employbridge / Prologistix – Stockton, CA

This tenant improvement focused on building out of offices, training room, conference room, bathroom, reception area, bullpen area, a testing area, adding a new storefront entry, and ADA exterior improvements.  The scope of work included the construction of a new demising wall separating office area from warehouse with changes to exsisting mechanical, electrical, and plumbing.



GNB – Elk Grove, CA

GNB in Elk Grove, CA was a tenant improvement that included the addition of existing adjacent warehouse space. There were slight modifications to existing office spaces that included building a small hallway to create a new office, opening an existing demising wall, and installing a new door for access into adjacent warehouse space.  We removed and relocated an existing 12’x12’ overhead door into an existing demising wall to allow fork lift access into the new warehouse. In the newly adjoined space, new high bay lights, space heaters and insulation at the roof deck were installed.  In the older section of the GNB space, we wall cut an existing 12x12 overhead door into a 22’x22’ opening which allows easy access for moving equipment in and out of the building.

MacBeath Hardwood – Stockton, CA

Pacific Construction was graciously allowed the opportunity to transform MacBeath Hardwood's new location in Stockton from a dark, outdated office to an open fresh showroom. Due to the building's electrical and HVAC systems being vandalized, the electrical panels and wiring were replaced along with an air conditioning unit. Multiple offices and the acoustical ceiling were demolished to open the space. The existing carpet was removed and replaced with a beautiful polished concrete. Newly installed spiral HVAC ducting provides a clean industrial look with the new insulated exposed roof deck. Low bay LED lighting was installed, along with new paint.